Site icon PlaySense

Momenteel veel promo’s, extra’s en bonussen in GTA Online


GTA Online spelers weten hoe laat het is, een overzicht van de update voor de komende dagen. Momenteel is het Sprunk versus eCola evenement aan de gang en dat resulteert in een bijzondere situatie op de straten van Los Santos. In het kader van die strijd worden de straten van de marketingdollars overspoeld en vanzelfsprekend komt het met een nieuwe confrontatie.

Het evenement ziet zijn invloed ook in andere aspecten van de game, waaronder kortingen. Daarnaast zijn er gethematiseerde voertuigen beschikbaar, dus je kunt je lol niet op. De update komt overigens met nog veel meer en de details vind je hieronder op een rijtje.

Op PlayStation 5 en Xbox Series X|S

Aan kortingen ontbreekt het natuurlijk ook niet deze week. Zo scoor je Bunkers en diens upgrades en supplies met 40% korting. Bij Hao’s Special Works krijg je 30% korting op alle Conversion, Engine Tuning, Transmission, Turbo en Brake producten. Tot slot zijn de onderstaande voertuigen tijdelijk afgeprijsd:

GTA Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account verbinden met Prime Gaming ontvangen GTA$125K. Alle bonus GTA$ wordt binnen 72 uur op je Maze-bankrekening gestort.