Site icon PlaySense

Het runnen van een nachtclub in GTA Online is nu tijdelijk nóg interessanter


De GTA Online update van deze week staat volledig in het teken van nachtclubs. Zo kun je ze met korting aanschaffen en spelers die reeds over een nachtclub beschikken, scoren nu een dubbel inkomen door deel te nemen aan de Nightclub Sell Missions.

Ondertussen is de Sprunk versus eCola Showdown z’n laatste week ingegaan en spelers krijgen daarom een gratis extraatje bij het inloggen. Tegelijkertijd kun je nog altijd lid worden van de clubs die bij de merken horen. Het verbruiken van een blikje frisdrank helpt jouw gekozen team vooruit.

Alle specifieke nachtclub bonussen en andere punten van aandacht voor de komende dagen zijn als volgt.

Nightclub Bonussen:

Algemeen:

Op PlayStation 5 en Xbox Series X|S:

Altijd al ondernemerschap in het nachtleven geambieerd? Dan is het nu extra interessant om naar Nightclubs te kijken, want die schaf je momenteel met 40% korting aan. Op Nightclub Equipment Upgrades is zelfs een korting van 60% van kracht. Als je Security Upgrades aanschaft of Staff Members inhuurt, kost dit nu de helft.

Tot slot zijn er nog kortingen van kracht op verschillende voertuigen:

GTA Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account verbinden met Prime Gaming ontvangen GTA$125K. Alle bonus GTA$ wordt binnen 72 uur op je Maze-bankrekening gestort.