Site icon PlaySense

Ga als taxichauffeur aan de slag in GTA Online


Ooit de ambitie gehad om als taxichauffeur aan de slag te gaan? Dat is nu mogelijk in GTA Online, aangezien Rockstar Games zogeheten Taxi Jobs heeft geïntroduceerd. Je kunt bij Warstock Cache & Carry nu de Taxi Service aanschaffen, waarmee chauffeurs in spe hun onderneming kunnen opstarten.

Mocht je op de PlayStation 5 of Xbox Series X|S spelen, dan komt dit nog met een extra voordeel. Zo kun je namelijk gebruikmaken van de ‘Skip to Destination’ fast-travel optie. Voor GTA+ leden zijn de wachttijden bovendien korter tussen ritten.

Alle andere details van de wekelijkse GTA Online update hieronder op een rijtje:

Voltooi 10 taxitaken om de prijs voor de nieuwe Vapid Taxi te ontgrendelen

Op PlayStation 5 en Xbox Series X|S:

Qua kortingen kun je momenteel een Executive Office met diens upgrades en aanpassingen scoren tegen een gereduceerde prijs van 30%. Verder kun je Biker, Animal en Diamond Casino Heist maskers aanschaffen tegen een korting van 50%. Tot slot zijn er natuurlijk ook weer wat voertuigen in de aanbieding:

GTA Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account verbinden met Prime Gaming voor 25 januari, ontvangen de Sprunk Snowflakes Festive sweater en een bonus van GTA$125K als ze deze week spelen.