Site icon PlaySense

2K Games kondigt WWE 2K23 officieel aan


Na verschillende geruchten heeft 2K Games vanmiddag WWE 2K23 officieel aangekondigd. Deze game is in ontwikkeling voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. De release staat gepland voor 17 maart, maar kopers van de Deluxe en Icons Edition krijgen op 14 maart al toegang tot de game.

De coverstar van deze editie is niemand minder dan John Cena en afgezien van de bekende gameplay die ook in dit deel weer terugkeert, mogen spelers straks ook de nodige nieuwe toevoegingen en verbeteringen verwachten. 2K Games heeft de belangrijkste punten even op een rijtje gezet.

Bij de release verschijnen er vier edities van de game: standaard, Cross-gen, Deluxe en Icon Edition. De standaard editie kost op last-gen systemen € 69,99 en op current-gen systemen € 74,99 en is zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar. De andere edities zijn wat duurder en de details zijn als volgt:

Mocht je de game in pre-order plaatsen, dan is de bonus het Bad Bunny Bonus Pack. Dit pakket bevat Bad Bunny als speelbaar personage en een Bad Bunny MyFACTION kaart. Hieronder de eerste beelden in de trailer van WWE 2K23.