Site icon PlaySense

Dit zijn alle grote veranderingen voor Warzone 2.0 en Modern Warfare 2 met seizoen 2


Het tweede seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 zou aanvankelijk begin februari van start gaan, maar recent kondigde Activision aan dat de release van het seizoen met twee weken werd opgeschoven. Dit is nodig, omdat de teams meer tijd nodig hebben om de feedback van de spelers te verwerken in een update die met het tweede seizoen gepaard gaat.

De afgelopen dagen heeft men al wat details gedeeld over belangrijke aanpassingen, waarbij ze telkens verwezen naar een algemeen nieuwsbericht. Dit bericht is nu online gegaan en dat geeft ons een overzicht van de belangrijkste aanstaande veranderingen en aanpassingen. Dit hebben we even opgedeeld in een algemeen overzicht hieronder.

Algemeen

Battle Royale

DMZ

Multiplayer

Veel van de aangehaalde punten zullen met de patch notes meer context krijgen. Naar verwachting zullen die vrijgegeven worden rond de lancering van het tweede seizoen, waarmee we een meer concreet zicht op de aanpassingen en verbeteringen krijgen. Voor een ietwat meer uitgebreide uitleg bij de bovenstaande punten kan je hier terecht.

Tot slot mogen we in Warzone 2.0 een gloednieuwe, kleinere map verwachten. Daarover zal volgende week meer bekend worden gemaakt. Deze nieuwe map luidt ook de terugkeer van de zeer populaire Resurgence modus in.