Site icon PlaySense

Verdien nu extra veel GTA$ en RP met Taxi Work en The First Dose in GTA Online


Vrijwel wekelijks krijgt GTA Online een nieuwe update en Rockstar Games heeft ook nu weer het een en ander klaargezet voor de spelers van de game. Eén van de nieuwe toevoegingen is de Weeny Issi Rally, die op de markt is gekomen bij Luxury Autos. Dit maakt onderdeel uit van een tijdelijke showroomrun en weet dat dit tot 1 februari beschikbaar is.

Verder zijn er verschillende bonussen van kracht en dit slaat voornamelijk op het First Dose Hard Mode evenement en de taxi activiteiten die recent geïntroduceerd werden. We hebben zoals elke andere week alle details hieronder voor je op een rijtje gezet.

Alleen op PS5 en Xbox Series X|S

Qua wapens is het nu interessant om een railgun, minigun en een militair geweer aan te schaffen, daar zit 40% korting op. Op een scherpschuttersgeweer, gevechtspistool, honkbalknuppel en een mes zit 55% korting, idem dito voor molotovs, kleverige bommen, granaten en kogelvrije vesten.

Qua vastgoed krijg je 40% korting op Arena Workshops en alle bijbehorende upgrades en aanpassingen, op de voertuigupgrades zit 30% korting. Tenslotte hieronder nog een reeks van voertuigen die in de aanbieding zijn:

GTA Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account verbinden met Prime Gaming voor 25 januari ontvangen een bonus van GTA$125K als ze deze week spelen. Als onderdeel van de Chinese Nieuwjaarsvieringen ontvangen spelers die voor 22 februari verbinding maken met Prime Gaming, binnen tien dagen na het inloggen het Twilight Painted Rabbit-masker om het Jaar van het Konijn in stijl in te luiden.