Site icon PlaySense

Spelers van GTA Online kunnen nu een garage met ruimte voor 50 voertuigen aanschaffen


Ben je een liefhebber van voertuigen en is je wagenpark in GTA Online dermate groot dat je geen ruimte meer hebt? Dan is daar nu een oplossing voor, want Rockstar Games introduceert een gloednieuwe garage die ruimte biedt voor 50 voertuigen. Deze Eclipse Blvd Garage is naast ruimte voor 50 voertuigen ook voorzien van een zitruimte, drankjes, tv’s en beveiliging op alle verdiepingen.

De drugsoorlog in Los Santos is nog altijd niet gaan liggen, waardoor er voor spelers een nieuwe reeks aan activiteiten is bijgekomen voor extra verdiensten. Zo zijn er straatdealers die op zoek zijn naar nieuwe leveranciers, er zijn nieuwe dagelijkse opslagplaatsen, nieuwe deaddrops en nog veel meer. Kortom, er valt weer genoeg te beleven.

Alle details van de wekelijkse update hieronder:

Voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S

Aspireer je een toekomst als biker, dan is het interessant om een Biker Clubhouse aan te schaffen. Dit kan momenteel tegen een korting van 35% en dit geldt ook voor de updates en aanpassingen die erbij horen. Ook de Biker Businesses en diens upgrades kennen een korting van 35%. Qua voertuigen zijn de onderstaande momenteel in de aanbieding:

GTA Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club account verbinden met Prime Gaming ontvangen een bedrag van GTA$125.000 voor het spelen op elk moment deze week. Ook krijgen spelers dan een Twilight Painted Rabbit-masker.