Site icon PlaySense

GTA Online voorzien van nieuwe Hotring Circuit Races


Rockstar Games heeft weer een nieuwe update doorgevoerd in GTA Online en die legt de focus op alles wat vier wielen heeft. Zo is de Autoshop in de aanbieding, scoor je nieuwe racemonsters tegen een scherpe prijs en er zijn nieuwe Hotring Circuit Races toegevoegd.

De update komt met behoorlijk wat punten, acties en meer. Lees hieronder snel verder om meer te weten te komen.

Nieuwe Hotring Circuit Races 2023

Het mooie van stockcar racing is dat de winnaar niet altijd degene is met de snelste auto. Het is de coureur die weigert te verliezen. Maak je sponsors trots door mee te doen op de banen van de nieuwe Hotring Circuit 2023 en verdien driedubbel GTA$ en RP.

Ontwijk The Big One en eindig deze week in de Top 3 van een van de zes nieuwe banen die hieronder worden vermeld om een bonus van GTA$100.000 te ontvangen (geleverd binnen 72 uur na voltooiing).

Andere updates die momenteel aan de orde zijn in GTA Online hebben we op een rijtje hieronder gezet.

Alleen bij PlayStation 5 en Xbox Series X|S

Nieuwe Community Series Additions

Doe mee aan de Community Series en ervaar enkele van de beste Jobs die worden aangeboden door de GTA Online Creator-community. De Community Series betaalt nu dubbel GTA$ en RP uit, en er zijn zeven nieuwe Jobs aan de serie toegevoegd:

In het segment kortingen zien we dat de onderstaande voertuigen tijdelijk zijn afgeprijsd. Daarnaast kun je de Auto Shop nu met 40% korting aanschaffen en dat percentage is ook van toepassing op alle upgrades een aanpassingen. Schaf je via de Gun Van wapens, trowables of armor aan, dan krijg je oplopend 10 tot 20% korting.

GTA Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club account verbinden met Prime Gaming ontvangen een bedrag van GTA$125.000 voor het spelen op elk moment deze week. Alle bonus GTA$ wordt binnen 72 uur op je Maze Bank account gestort bij de start van het volgende wekelijkse evenement.