Site icon PlaySense

Verschillende voertuigen in GTA Online krijgen permanente prijswijziging


Rockstar Games komt bijna wekelijks met een update voor GTA Online en dat is deze week niet anders. Afgezien van wat extra beloningen voor een aantal specifieke activiteiten, wordt de game binnenkort ook voorzien van een nieuw onderdeel.

Het is vanaf volgende week mogelijk om meer dan 30 persoonlijke nummerborden te maken met de nieuwe License Plate Creator. Zo geef je jouw bolides net dat persoonlijke tintje.

Verder heeft Rockstar aangekondigd dat ze de prijzen van verschillende voertuigen gaan aanpassen. Dit met als doel om beter aan te geven wat ze waard zijn. Dit begint op 27 april en zal de komende maanden door blijven gaan.

Hieronder alle andere details van de meest recente update voor GTA Online:

Voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S

Ook zijn er weer verschillende kortingen om van te profiteren. Zo krijg je momenteel 30% korting op Executive Offices, Offices-garages en Office aanpassingen. Bij de Gun Van profiteer je momenteel van 30% korting op de karabijn. GTA+-abonnees krijgen 50% korting op de Unholy Hellbringer.

De voertuigen die momenteel in de aanbieding zijn, hebben we op een rijtje gezet:

Wat betreft de nieuwe License Plate Creator kregen we van Rockstar Games nog wat meer context toegestuurd. Zo mag je het volgende verwachten: Vanaf volgende week kun je een persoonlijk tintje toevoegen aan je favoriete wagens met de License Plate Creator, waarmee je nummerborden kunt aanpassen in GTA Online. Met deze nieuwe tool kun je tot 30 persoonlijke nummerplaten maken door bestellingen te plaatsen via de browser op je desktop of mobiel. Vervolgens kun je de platen ophalen en in de game gebruiken.

Om terug te komen op de prijswijzigingen van verschillende voertuigen in GTA Online, zullen de onderstaande bolides vanaf 27 april een andere prijs krijgen. Eén van de redenen hiervoor is om ze toegankelijker (goedkoper) te maken, maar voertuigen met specifieke en/of speciale mogelijkheden zullen daarentegen weer duurder worden.

De eerste wave met aanpassingen is als volgt:

Later dit jaar zullen er dus nog meer prijzen aangepast worden en bij updates lees je het hier op PlaySense.