Site icon PlaySense

GTA Online voorzien van twee nieuwe Deathmatches


Wel in voor een potje Deathmatch én speler van GTA Online? Dan hebben we goed nieuws. Rockstar Games heeft twee nieuwe Deathmatches aan de game toegevoegd: Shake Up en Top Marks. In deze Deathmatches krijg je te maken met loadouts die continu veranderen, waardoor je telkens je manier van spelen moet aanpassen.

Het verschil tussen de twee modi is dat je de eerste in je eentje speelt in een free-for-all opzet, daar waar de andere min of meer gelijk werkt, maar dan in een teamverband. Deelname is trouwens vrij lucratief, het levert je tijdelijk tot drie keer de gebruikelijke GTA$ en RP op.

Alle andere details van de wekelijkse update hieronder op een rijtje:

PlayStation 5 en Xbox Series X|S:

Natuurlijk mogen kortingen niet ontbreken en zo profiteer je deze week van 30% korting op High-End Apartments. De Green Tire Smoke en Green Space Horror Suit zijn met 50% korting verkrijgbaar en verder zijn de volgende voertuigen in de aanbieding:

Tot slot de GTA+-voordelen: een gratis Karin Boor; het Paleto Bay-methlab met een gratis personeelsupgrade; Spat-afmakers voor de honkbalknuppel en het mes bij de Gun Van; nieuwe gratis Dark Blue Pearl- en Green Prismatic Pearl Chameleon-laksets bij Los Santos Customs; 50% extra GTA$ en RP voor het voltooien van Acidlab-verkoopmissies, en nog veel meer.