Site icon PlaySense

Scoor extra beloningen met The Last Dose Hard Mode in GTA Online


Rockstar Games heeft zoals elke andere week ook nu weer een update voor GTA Online uitgebracht. Die komt met een reeks van allerlei kleine nieuwigheden en natuurlijk activiteiten waar je extra aan kunt verdienen. Ditmaal staat The Last Dose Hard Mode centraal, waarvoor je bij het voltooien anderhalf keer zoveel GTA$ en RP krijgt.

Dit is mogelijk tot 17 mei, waardoor je dus wel even de tijd hebt. Afgezien van dat je er in dat opzicht op vooruit gaat, krijg je ook nog additionele beloningen. Die zijn per missie anders en hebben we op een rijtje gezet:

Dit is natuurlijk lang niet alles, want er zijn meer dingen te scoren en beleven in de online variant van Los Santos. Die details eveneens op een rijtje:

Voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S

Over naar de kortingen van deze week. Op de aanschaf van de Eclipse Blvd. Garage krijg je nu 30% korting en als je een bezoekje brengt aan de Gun Van, ben je op de Advanced Rifle 30% goedkoper uit en zelfs 50% op de Combat MG. Tot slot hieronder nog de voertuigen die in de aanbieding zijn deze week: