Site icon PlaySense

Smokkelaars krijgen momenteel een bonus in GTA Online


Toevallig als smokkelaar actief in GTA Online? Dan is het momenteel extra interessant om in de game te duiken, want Rockstar Games beloont smokkelaars nu met anderhalf keer zoveel GTA$ en RP bij het spelen van alle Air Freight Cargo verkoopmissies. Nog actief in de Los Santos Drug Wars? Dan profiteer je van dezelfde bonus.

Het The Last Dose Hard Mode evenement gaat ondertussen ook door en dat levert je per voltooide missie ook extra’s op, zie hieronder op een rijtje:

Tot slot wat de gewone updates betreft scoor je op dit moment twee keer zoveel GTA$ en RP bij deelname aan Turf Wars. Mocht je de game op de PlayStation 5 of Xbox Series X|S spelen, dan zijn de volgende zaken momenteel van kracht:

Zoals gebruikelijk zijn er ook wat kortingen waar je van kunt profiteren en dat richt zich qua vastgoed op de hangars en bijbehorende aanpassingen en upgrades. De korting die daarop van kracht is, is momenteel 30%.

Bij de Gun Van profiteer je van 25% korting op het zware snipergeweer, 20% op pantsers en 15% op throwables. Qua voertuigen zijn de volgende modellen in de aanbieding:

Tot slot de GTA+-voordelen: Een gratis Karin Boor; het Paleto Bay Meth Lab met een gratis personeelsupgrade; Spat-afmakers voor de honkbalknuppel en het mes bij de Gun Van; nieuwe gratis Dark Blue Pearl- en Green Prismatic Pearl Chameleon-laksets bij Los Santos Customs; 50% extra GTA$ en RP voor het voltooien van Acid Lab-verkoopmissies, en nog veel meer.