Site icon PlaySense

Overval pantservoertuigen in GTA Online voor dubbele beloningen


De komende dagen loont het om een scherp oog te houden op gepantserde voertuigen die door Los Santos rondrijden, want als het lukt om deze te overvallen en te beroven levert je dat dubbele GTA$ en RP op. Hetzelfde geldt voor Running Back en als je deelneemt aan Tiny Races, die weer terugkeren, krijg je zelfs drie keer zoveel GTA$ en RP.

De update voor GTA Online is deze week niet al te uitgebreid of bijzonder, maar boeiend genoeg om weer even een bezoekje te brengen aan Los Santos. Vanzelfsprekend zijn er ook weer de nodige aanbiedingen betreffende wapens en voertuigen. We hebben zoals altijd alle details hieronder op een rijtje gezet:

Voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S:

Mocht je GTA+-abonnee zijn, dan heb je vanzelfsprekend een aantal voordelen waar je gebruik van kunt maken. De perks die je momenteel bij je abonnement krijgt zijn als volgt:

Dan wat betreft de kortingen, de onderstaande voertuigen zijn momenteel in de aanbieding. Verder kun je de Avenger Stealth Module en Lock-On Jammer nu met 30% korting aanschaffen en bij de Gun Van is de Stun Gun in de aanbieding, hierop krijg je nu 30% korting.