Site icon PlaySense

GTA Online viert tiende verjaardag van GTA V met speciale outfits


Morgen is het precies 10 jaar geleden dat Grand Theft Auto V uitkwam, zo lang spelen we deze game dus al. Al mogen we ook uitkijken naar Grand Theft Auto VI die al lange tijd in ontwikkeling is. Het tienjarige bestaan van GTA V moet natuurlijk gevierd worden en dat doet Rockstar Games in GTA Online.

Spelers krijgen geheel gratis een drietal outfits die geïnspireerd zijn door de drie protagonisten uit de singleplayer: Michael, Trevor en Franklin. Verder worden er gratis GTA V wapenskins beschikbaar gesteld. Uiteraard kun je ook veel extra GTA$ en RP scoren door aan allerlei activiteiten deel te nemen.

Alle details van de wekelijkse update voor GTA Online hieronder:

Voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S

Korting krijg je deze week op de aanschaf van alle Agency Properties, upgrades en modifications. De korting die je hierop krijgt is 50% en dat geldt ook voor Imani Tech upgrades en Record A Studios merchandise. Garages schaf je momenteel met 40% korting aan en verder zijn er nog wat voertuigen in de aanbieding:

Tot slot krijg je bij de Gun Van 20% korting op de Tactical SMG en 50% korting op de Fireworks Launcher, al geldt die laatste aanbieding alleen voor GTA+-leden. Abonnees op die service profiteren tot 11 oktober van de volgende perks: Gratis Bravado Hotring Hellfire, een exclusieve gratis livery, dubbele GTA$ en RP voor Assault on Cayo Perico, gratis kleding en nog veel meer.