Site icon PlaySense

De Auto Shop staat deze keer centraal in GTA Online met bonussen, kortingen en meer


Rockstar Games rouleert de bonussen die je in GTA Online kunt scoren veelvuldig en ditmaal is het opletten voor de Auto Shop eigenaren. Spelers van de game krijgen namelijk dubbele beloningen in RP en GTA$ bij het spelen van de Auto Shop Client Jobs, Robbery Contract Finales en Overtime Rumble. Niet gek dus.

Mocht je deelnemen aan LS Car Meet Races, dan ontvang je driedubbele LS Car Meet Rep en bij het spelen van Taxi Work scoor je driedubbele GTA$ en RP. Genoeg bonussen deze week en alle andere details van de wekelijkse GTA Online update hieronder op een rijtje.

Voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S:

Tot slot nog een overzicht van de aanbiedingen. Benny’s Vehicle Conversions kennen een korting van 40% en dat percentage gaat ook op voor de aanschaf van Auto Shop Properties, Upgrades en Modifications. Op speciale LS Car Meet racing suits zit momenteel 50% korting en hieronder een overzicht van de voertuigen die in de aanbieding zijn:

Een bezoekje aan de Gun Van kan je ook een voordeel opleveren, want de Unholy Hellbringer is nu met 20% korting verkrijgbaar. GTA+-leden krijgen 50% korting op de Heavy Sniper Rifle.