Site icon PlaySense

Er zijn spoken en geesten gesignaleerd in Los Santos


Met Halloween in aantocht zet Rockstar Games hier nu meer op in wat betreft GTA Online. Zo blijken er nu spoken rond te dwalen in Los Santos en het is aan de spelers om die te fotograferen. Mocht dat lukken, dan levert dat je de Ghosts Exposed livery op voor de Albany Brigham, wat een gloednieuwe auto is.

Speel je Halloween Deathmatches, Bunker Sell Missions, Judgment Day, alien Survivals of de Halloween Bunker Series, dan levert je dat momenteel dubbele GTA$ en RP op. Als je deelneemt aan Slasher, dan krijg je zelfs het driedubbele. Alle andere details hieronder op een rijtje:

Voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S:

GTA+-leden ontvangen als extra nog een gratis Albany Brigham en Love Fist-livery, dubbele beloningen voor Halloween Deathmatches, gratis Striped Suit, Skeleton Morph Suit en Metal Anime Shirt, Gun Van-kortingen en meer.

Dan wat kortingen betreft. Mocht je Bunkers willen aanschaffen, dat scheelt nu aardig omdat er een korting van 30% op zit. Dit gaat ook op voor de Bunker upgrades en modificaties. Hieronder de voertuigen die momenteel in de aanbieding zijn:

Tot slot hebben we nog een overzicht van de producten die nu bij de Gun Van te vinden zijn, inclusief wat kortingen.