Site icon PlaySense

Rockstar Games kondigt The Cluckin’ Bell Farm Raid aan voor GTA Online

Grand Theft Auto VI is in aantocht en de game zal ergens volgend jaar moeten verschijnen. De ogen zijn daarom vooral op die nieuwe release gericht, maar in de tussentijd laat Rockstar Games Grand Theft Auto Online niet voor wat het is.

Naast wekelijkse updates, waarvan je de details hieronder treft, komt er nog een Raid naar de game. De ontwikkelaar heeft aangekondigd dat we op 7 maart ‘The Cluckin’ Bell Farm Raid’ mogen verwachten.

In deze Raid zal je een nieuw kartel moeten uitschakelen. Deze groep opereert vanuit de Cluckin’ Bell Factory in Paleto Bay. Terwijl je het tegen dit kartel opneemt krijg je ook te maken met corrupte agenten van de Los Santos Police Department.

Veel details zijn nog niet bekend, maar je kan hieronder in ieder geval een trailer bekijken. Verder zal de Raid nieuwe voertuigen introduceren, waaronder de Bravado Gauntlet Interceptor in politie variant.

De wekelijkse GTA Online update heeft weer plaatsgevonden en die komt met de onderstaande activiteiten, bonussen en meer.

Tot slot nog de kortingen van deze week en het aanbod van de Gun Van:

Kortingen

Gun Van