Site icon PlaySense

Ubisoft maakt Far Cry 6 post-launch content plannen bekend


Ubisoft is een ster in het aanbieden van ondersteuning aan hun games lang nadat ze zijn verschenen. Met Far Cry 6 zullen ze niet van dat pad afwijken, zo zullen er wekelijkse opstanden plaatsvinden, speciale operaties komen naar de game en Ubisoft is van plan om cross-over missies toe te voegen.

Met het goud gaan van de game staat een release niets meer in de weg en met nog een paar weken te gaan, zijn nu de post-launch content plannen bekendgemaakt. Hieronder valt zowel betaalde content als gratis content en om voordelig uit te zijn, is het handig om de Season Pass aan te schaffen.

Season Pass

Deze drie episodes zullen allemaal in coöp gespeeld kunnen worden. Tevens krijgen kopers van de Season Pass toegang tot de volgend extra’s.

De Season Pass is vanzelfsprekend los verkrijgbaar, maar maakt ook deel uit van de Gold, Ultimate en Collector’s Editions van Far Cry 6. Het bovenstaande wordt dus gevangen in de genoemde pas en is enkel tegen betaling verkrijgbaar. Ook zal er gratis content naar de game komen en dat is het volgende:

Dit is het topje van de ijsberg, want Ubisoft belooft in de toekomst met nog veel meer content te komen. Far Cry 6 is vanaf 7 oktober verkrijgbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Google Stadia, Amazon Luna en pc.