Site icon PlaySense

GTA Trilogy – The Definitive Edition mist wat nummers ten opzichte van de originele soundtracks


De Grand Theft Auto franchise staat natuurlijk bekend om z’n gameplay, maar ook de soundtrack mag er zeker zijn. De verschillende games kennen iconische nummers, waarvan je sommige – als je wat ouder bent – wellicht hebt leren kennen via de Grand Theft Auto-titels. Met de heruitgave van de eerste 3D-delen, is het natuurlijk de vraag of de oorspronkelijke soundtrack compleet is.

Het blijkt dat Rockstar de soundtrack heeft genomen die beschikbaar was in de latere uitgaves. Denk dan aan de remasters voor de PlayStation 3 en PlayStation 4. Dit betekent ook dat bepaalde nummers ontbreken uit bepaalde games. VGC heeft een lijst met nummers van Rockstar gekregen en komt tot het onderstaande overzicht van missende nummers.

Daarvoor geldt weer dat het niet 100% zeker is dat ze ontbreken, want sommige nummers kwamen weer terug in de footage die eerder vandaag online verscheen. Hoe dan ook, het is nog wat onduidelijk allemaal, maar weet dat er een kans bestaat dat de onderstaande tracks niet aanwezig zullen zijn.

GTA III

GTA Vice City

GTA: San Andreas