Site icon PlaySense

Dit zijn alle Black Friday deals van Sony PlayStation!


Black Friday is tegenwoordig niet langer één dag waarop er veel sales zijn, maar ruim een week waarin je profiteert van allerlei scherpe deals. Vandaag is de Nintendo Cyberdeals sale van start gegaan en Sony begint morgen, zo laten ze via het PlayStation Blog weten.

Sony heeft namelijk een forse hoeveelheid games in de aanbieding in de Black Friday sale van de PlayStation Store, waarvan we je hieronder al de lijst kunnen presenteren. Daarnaast is het een uitverkoop bij PlayStation Direct, de eerder deze week gelanceerde webshop van Sony.

Daar stopt het echter niet, want ook is er nog een sale in de PlayStation Gear Store, waar je allerlei merchandise kunt vinden. Dit alles gaat morgen van start, dus wacht nog even met je aankoop. Hieronder zowel de deals van de PlayStation Store als de PlayStation Direct Store.

PlayStation Direct

PlayStation Gear

Wat betreft deze webshop hebben we geen overzicht van items die in de aanbieding zijn, maar dat maakt in deze weinig uit. Je profiteert namelijk van 20% korting op het gehele assortiment en daarvoor dien je de kortings code “BLACKFRIDAY20” te gebruiken bij het afrekenen.