Site icon PlaySense

Prijsvraag: Win Marvel’s Guardians of the Galaxy en Life is Strange: True Colors


We zijn halverwege onze grote prijzenactie en die organiseren we vandaag in samenwerking met Square Enix. De Japanse uitgever heeft namelijk twee mooie titels beschikbaar gesteld die we mogen weggeven. Het gaat om Marvel’s Guardians of the Galaxy en Life is Strange: True Colors.

We geven deze twee games als één bundel weg en dat voor de PlayStation 4. Deelnemen is zeker de moeite waard, want beide titels werden hier op PlaySense goed ontvangen. Maar wat moet je doen om kans te maken op dit pakketje van games? We hebben een leuke uitdaging voor jullie!

Gezien Marvel’s Guardians of the Galaxy zichzelf niet al te serieus neemt, is de opdracht om een gedicht te maken van minimaal vier regels. Dit kan gaan over de game, over specifieke personages of meer in algemene zin waarbij je eventueel ook Life is Strange betrekt.

Haal je literaire kunsten naar boven en schrijf wat leuks in elkaar. Het mooiste gedicht zullen we belonen met dit pakket van games voor de PlayStation 4. Om kans te maken dien je na het opstellen van je gedicht de onderstaande stappen te volgen voor inzending. Zet eventueel je adresgegevens erbij, dat maakt het afhandelen gemakkelijker mocht je winnen.