Site icon PlaySense

Dit is de volledige Europese PlayStation Plus Extra en Premium line-up


Met de lancering van het nieuwe PlayStation Plus in Europa vandaag is Sony klaar met de wereldwijde uitrol. In dit artikel kun je een helder overzicht vinden van de verschillen tussen de tiers, alsook de prijzen die ermee gemoeid zijn.

In navolging van de line-up aan games die beschikbaar zijn via PlayStation Plus Extra en Premium in andere regio’s, hebben we nu ook het complete Europese overzicht. De onderstaande titels zijn allemaal beschikbaar via de service, je kunt deze dus kosteloos downloaden en spelen.

Let wel, sommige titels hebben een sterretje erachter. Dit betekent dat de beschikbaarheid per land in Europa nog wat kan variëren.

PS4- en PS5- Games

Game Trials

Klassiekers

Heb je interesse in de nieuwe vormen van PlayStation Plus? Bij KaartDirect kan je van elke PlayStation Plus vorm de juiste tegoedkaarten kopen. Ze bieden PlayStation Plus Essentials, Extra en Premium kaarten voor precies de bedragen die je nodig hebt. Je kan kiezen tussen een lidmaatschap van 3 maanden of 12 maanden. Alles bij de hand en ideaal als je er even in wilt duiken om het allemaal eens uit te proberen. Zeker met zoveel games!