Site icon PlaySense

Gedeeltelijke autolijst van Forza Motorsport onthuld


Vorige week liet Turn 10 Studios het nodige van Forza Motorsport zien, dit via de presentatie tijdens Developer_Direct. In navolging daarvan heeft de ontwikkelaar nu nog wat meer informatie gedeeld via z’n website.

Zo weten we dat de game meer dan 500 auto’s zal bevatten en dat de modernste bolides vertegenwoordigd zullen zijn. In het totale aanbod van auto’s zijn tegen de 100 nieuwkomers voor de franchise, dus aan keuze straks geen gebrek.

De totale lijst met auto’s moet nog gedeeld worden, maar hieronder hebben we alvast een gedeelte van de garage:

Verder zijn de volgende locaties voor de game bevestigd: Maple Valley, Laguna Seca, Spa-Francorchamps, Kyalami (Zuid-Afrika), Hakone, Suzuka Circuit en Silverstone. Naarmate de release dichterbij komt zal Turn 10 nog meer informatie delen. Het is echter nog wachten op een releasedatum, aangezien die nog in nevelen gehuld is.

Er bestaat een kans dat de game pas in de tweede helft van 2023 uitkomt, aangezien de titel intern uitgesteld zou zijn. Althans, dat is wat insiders vernomen hebben en dat zou ook het uitblijven van een releasedatum tijdens Developer_Direct verklaren.