Site icon PlaySense

Prijsvraag: Win de Collector’s Edition van Destiny 2: Lightfall


Begin vorig jaar bracht Bungie Destiny 2: Lightfall uit, een uitbreiding die ons naar Neomuna op de planeet Neptunus bracht. Met deze uitbreiding werd ook Strand geïntroduceerd en in de seizoenen daarop werd het verhaal richting The Final Shape verder opgebouwd.

Helaas moeten we nog even geduld hebben vooraleer die uitbreiding uitkomt, maar gelukkig is er genoeg in Destiny 2 te doen gezien het nieuwe seizoen pas net een maandje bezig is. Daarnaast beloofde Bungie genoeg activiteiten om je mee te vermaken tot de volgende uitbreiding uitkomt.

Mocht je Lightfall hebben gespeeld, maar de Collector’s Edition hebben misgelopen, dan hebben we goed nieuws. In samenwerking met Bungie mogen we deze editie namelijk weggeven. Deze komt weliswaar zonder een code voor de uitbreiding, maar bevat genoeg andere leuke extra’s:

Een must have voor elke speler van Destiny 2 en om kans te maken op deze editie van Lightfall, dien je ons te overtuigen dat wij dit pakket naar jou moeten opsturen. Heb jij een goede reden? Laat ons dat weten door de onderstaande stappen te volgen en wie weet sturen we binnenkort dit pakket naar je op!