Site icon PlaySense

Meer details van Call of Duty: Vanguard bekendgemaakt


Vanavond hebben Activision en Sledgehammer Games Call of Duty: Vanguard via een in-game evenement in Call of Duty: Warzone onthuld. Na afloop van het evenement kregen spelers een trailer te zien, die natuurlijk ook op YouTube is verschenen en als je die nog niet bekeken hebt kan je hier terecht. Daarnaast verwijzen we je graag naar onze preview, gezien we onlangs de singleplayer al in actie gezien hebben.

Nu de game officieel is aangekondigd, hebben we ook de nodige nieuwe details gekregen die we hieronder allemaal op een rijtje hebben gezet:

Iedereen die Call of Duty: Vanguard in pre-order plaatst, die krijgt vroegtijdig toegang tot de open beta. Wanneer die zal plaatsvinden is nog niet bekend en mogelijk volgt er eerst een alpha, gezien er een alpha client naar het PlayStation Network is geüpload.

De game verschijnt in drie edities: standaard (€69.99), cross-gen (€79.99) en ultimate (€109.99). Ongeacht de editie krijg je bij een pre-order de onderstaande bonussen:

De release van Call of Duty: Vanguard staat gepland voor 5 november. De game zal dan voor de PlayStation 4, 5, Xbox One, Series X|S en pc verschijnen.