Site icon PlaySense

Twee nieuwe classes voor Tiny Tina’s Wonderlands onthuld


Vorige week kregen we tijdens The Game Awards nog een nieuwe trailer van Tiny Tina’s Wonderlands en 2K Games heeft vandaag alweer een nieuwe update over de game uitgebracht. Ditmaal gaat het om de onthulling van twee nieuwe classes: Spellshot en Clawbringer.

In deze game krijg je nog meer vrijheid in het ontwikkelen van je personage, aangezien het mogelijk is om zes verschillende skilltrees met elkaar te combineren. Twee van deze classes zijn zoals zojuist genoemd en hieronder hebben we de details per klasse.

Daar blijft het niet bij qua onthullingen, want tevens zijn er drie nieuwe omgevingen uit de doeken gedaan. Dit volgt op de eerdere onthulling waaruit al bleek dat Tiny Tina’s Wonderlands een erg divers avontuur belooft te worden.

Verder heeft 2K Game nog wat details gegeven over de verschillende vijanden die je in de game treft, dit is overigens het topje van de ijsberg.

Tot slot hebben we hieronder nog een nieuwe trailer voor je om van te kunnen genieten. Tiny Tina’s Wonderlands verschijnt op 25 maart 2022 voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.