Schermafbeelding 2015-12-17 om 17.15.36

Sony PlayStation Benelux heeft zojuist via een persbericht laten weten dat je tijdens de feestdagen een prachtig game-appartement in Amsterdam kunt afhuren. Je kunt een overnachting in het appartement boeken via AirBNB, maar de belangstelling is echter zo groot en de nachten zijn beperkt, waardoor het appartement nu al verhuurt is voor alle nachten in de eerste week.

Op vrijdag 25 december om 16:00 uur komt er echter een tweede mogelijkheid om een nacht te boeken. Dan kun je namelijk een nacht boeken tussen 28 december en 2 januari. Het principe is wie het eerst komt, wie het eerst maalt, dus mocht je interesse hebben, wees er dan snel bij.

Het appartement valt in zijn geheel te boeken tussen 21 december 2015 tot en met 2 januari 2016, voor slechts 50 euro per nacht. Verder kun je in dit appartement met 4 personen slapen en er zijn twee PlayStation 4 consoles aanwezig. Deze zijn aangesloten op een 55″ Sony TV en de beschikbare games zijn Uncharted: The Nathan Drake Collection, Driveclub, Bloodborne, Until Dawn, Call of Duty: Black Ops III, Destiny The Taken King en nog veel meer.