Forum

Topic: Tekken 8 trophy help

Anoniem's avatar

Zou iemand met mij een keer Tekken 8 online willen gamen? Ik wil graag plat trophy halen en lukt helaas niet om online te winnen. Gaat om player match en group match trophy. Zou super zijn. Mijn psn is LordHannibal. Dank!

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

7 reacties

 1. Anoniem -
  Anoniem-4629's avatar

  Fighters zijn toch bedoelt om online te gamen? Ik adviseer je om het gewoon zelf te gaan halen. Zodra je online gaat gaan er nieuwe lagen in de game open waardoor je veel meer plezier aan het genre gaat beleven . FGC is een hele toffe community, zie het als een kans;)

 2. Anoniem -
  Anoniem-5379's avatar

  koop gewoon een tweede playstation 5 en een tweede keer tekken 8 en speel tegen jezelf.

 3. Anoniem -
  Anoniem-7270's avatar

  Wat een hulp zijn jullie toch…

 4. Anoniem -
  Anoniem-9201's avatar

  Ik denk dat je beter een boost party kan maken op psn profiles of op die websites. van wat ik zo zie hier is niemand een hulp

 5. Anoniem -
  Anoniem-1961's avatar

  @Anoniem-7270: het is toch altijd handig om een tweede playstation 5 te hebben en tekken 8 kost niet veel meer. Kan je zelf bepalen wanneer en welke trophy je wil unlocken en als je trophy wil hunten voor andere games komt dit ook goed van pas.

 6. Anoniem -
  Anoniem-5977's avatar

  @Anoniem-1961:

  Wat dom.

 7. Anoniem -
  Anoniem-1582's avatar

  @Anoniem-5977: wat slim