Forum

Topic: the last of us deel 2

Anoniem's avatar

Begin deze game te spelen en moet op bepaald moment in begin game met guitaar leren spelen,te gek voor woorden,en het lukt me totaal niet,kan je game verder spelen zonder dat guitaargedoe aub.Kan iemand me helpen aub hoe ik dit moet aanpakken.Ben gepenssioneerd en ok heb geen vrienden die dat ook spelen om hilp te vragen he.
Tijdens upgraden(betalend) van ps4 game naar ps5 versie heb ik ook Extra content gedownload namelijk Proloog,heeft dat misschien te maken dat ik nu met dat guitargedoe geconfronteerd wordt aub ?
Bedankt bij voorbaat.

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

6 reacties

 1. 870 XP
  Esromeron's avatar

  Het ‘gitaargedoe’ heeft altijd al in deel 2 gezeten, dus met de upgrade heeft het niet te maken. Wel heb je bij TLLOU2 remastered nu een free play mode als het om je gitaar gaat.

  Met je linker stick kies je de juiste gitaarakkoord en daarna moet je over de touchpad wrijven om de snaren aan te slaan.

  Is dit allemaal nog te ingewikkeld? Dan kan je via de toegankelijkheid opties het volgende doen:

  1. Ga naar opties
  2. Kies toegankelijkheid
  3. Kies alternatieve besturing
  4. Kies invoer voor gitaar spelen
  5. Kies voor kort indrukken

  Met deze optie hoef je enkel op X te drukken om gitaar te spelen. Haalt wel een beetje de immersie weg, maar als je er echt zoveel moeite mee hebt een goede keuze.

 2. Anoniem -
  Anoniem-7262's avatar

  aan en uit zetten

 3. 9587 XP
  stefan52a's avatar

  Ik moest lachen

 4. 11 XP
 5. 11 XP
  rudy's avatar

  @stefan52a: hartelijk dank voor hulp,ja achteraf beschouwd met meer geduld kon ik hetz elf oplossen sorry hoor,maar fijne hulp hoor !

 6. 9587 XP
  stefan52a's avatar

  @rudy: Ik lachte je toe 🙂 Heeft geholpen