http://playsense.nl/plaatjes/img_4b0a8fc37e9d0.jpg

Het ziet er naar uit dat we ons binnenkort weer aan een nieuwe game mogen verwachten van de makers achter de Ratchet & Clank en de Resistance serie. Het gerucht gaat de ronde dat ze deze game volgende week gaan laten zien op het GamesCom evenement in Keulen. Insomniac Games had namelijk laten weten via hun twitter dat hun eerste trailer en screens klaar zijn om geshowd te worden aan de rest van de wereld. Insomniac games tweette namelijk het volgende:

Back in the office and just saw the final key art, trailer, and screens for our game reveal! Sooo exciting! Can’t wait to show you!

Het kan misschien zijn dat dit een nieuwe Ratchet & Clank game wordt want enkele dagen geleden tweette de stem van Clank uit de Ratchet & Clank serie (die tevens ook de stem van Nathan Hale uit Resistance inspreekt) het volgende:

Don’t know about Nate, but there are some interesting developments always coming from Insomniac Games. We’re working on more R&C currently.

Wil dit misschien zeggen dat we ons volgende week aan een aankondiging mogen verwachten van een nieuwe Ratchet & Clank. Wij van PS3-Sense zullen je zeker en vast op de hoogte houden.