http://playsense.nl/images/file/img_50ffed094cf47.jpg

Als we de geruchten mogen geloven rondom de THQ veiling dan gaan een paar interessante namen enkele franchises/ontwikkelstudio’s overnemen. Zo lijkt Koch de franchise van Saints Row over te nemen, zij doen onder andere ook Dead Island. South Park, daar heeft Ubisoft wel oren naar, dit is immers ook wel een beetje een titel die in het straatje van de uitgever past.

De meest interessante overname is nog wel die van SEGA, zij hebben namelijk belang bij Relic Entertainment. Dit zou betekenen dat ze dan straks games als Warhammer, Total War Rome 2, Aliens Colonial Marines en Company of Heroes gaan uitgeven. Dit zou flink botsen met het bedrijf haar visie om zich meer op mobile te richten, dit is namelijk een hele grote dikke PC line-up wat ze dan zullen krijgen mits het doorgaat.

SEGA zou overigens bedrijven als EA, Ubisoft en Warner Bros. zelfs hebben overboden, ze zijn dus erg zeker van hun zaak. Volgens gegevens heeft SEGA flink wat geld in het laatje om uit te gaven, namelijk zo’n 2 miljard dollar.

Over de games Metro: Last Light, Darksiders of WWE is nog niks bekend.