Over een kleine twee maanden is het zover, dan kunnen we aan de slag met het laatste en derde deel uit de God of War trilogie. Hiermee wordt de trilogie met Kratos besloten, maar blijft het daar ook daadwerkelijk bij? Volgens John Hight van de Sony Santa Monica Studios niet.

John Hight is de director of product development bij de studio’s van Sony in Santa Monica en verteld in een interview tegenover Gamervision, welke je hieronder kan bekijken, dat God of War niet eindigt met God of War III. Hij zegt wel dat dit deel het einde is van deze trilogie, maar dat ze verder willen gaan met deze franchise.

Verder verteld hij dat ze het zo voorzichtig mogelijk willen aanpakken. Dit door de simpele reden dat ze deze franchise niet kapot willen maken of laten verdwijnen. Gezien het succes van de God of War franchise is dit natuurlijk wel begrijpelijk.

“This is not the end of God of War. This is definitely the end of the trilogy, but we’re going to continue to do God of War games.

We’re going to be very careful about what we do; we’re the keepers of the franchise and we don’t want to see it ruined or polluted.”