De E3 staat weer voor de deur en wij van de redactie staan te popelen om naar Los Angeles te gaan en je te voorzien van het laatste nieuws over de nieuwste games. Toch is dat niet hetgeen waar we het in deze Jouw mening over willen hebben. De E3 is toch een soort omslagpunt waarop veel aankondigingen gedaan worden en vanwaar de focus toch op de maanden erna komt te liggen. We willen daarom nog één keer terugkijken op de afgelopen periode en aan jou vragen wat voor jou de topper van het voorjaar is geweest.

Als het jou met name gaat om de exclusieve games die er voor de PlayStation 4 zijn uitgekomen, dan heb je toch geen klagen gehad. The Order: 1886 was vooral visueel een waar spektakel en Bloodborne heeft menigeen ongetwijfeld uren en uren aan de tv gekluisterd gehouden. Los van deze exclusieve games konden we in januari natuurlijk al met de digitale versie van Dying Light aan de slag. Maar misschien heb je deze open-wereld zombie game wel helemaal links laten liggen, of juist niet en heb je je erg vermaakt met deze titel.

En daar is het natuurlijk niet bij gebleven. Wat dacht je bijvoorbeelvd van 2K’s Evolve, dat een degelijk debuut kende en van Roel daarom ook een mooi cijfer kreeg. Als je alle releases van de afgelopen maanden erbij pakt, dan hebben we eigenlijk best een aardig voorjaar gehad, toch? Misschien is Zombie Army Trilogy wel jouw topper van het voorjaar geweest of misschien was Mortal Kombat X wel dé game voor je waar je nog steeds helemaal lyrisch over bent. Dan heb je natuurlijk ook nog The Witcher 3: Wild Hunt van CD Projekt RED en Project CARS van Slightly Mad Studios; misschien was één van deze wel jouw favoriet van de afgelopen maanden.

Welke game het ook mag zijn; wij zijn erg benieuwd naar jouw mening over dit onderwerp. Laat vooral een reactie onder dit artikel achter. Zoals altijd hopen we er weer een gezellige discussie van te maken; wel benadrukken we wederom dat we het hier netjes moeten houden en elkaar moeten blijven respecteren.