http://playsense.nl/images/file/img_55759e7bed881.jpg

Eerdere geruchten waren eigenlijk al duidelijk genoeg, er komt een PS4 met 1TB harde schijf. Amazon gooit nu nog wat extra kolen op het vuur door een PS4 online te zetten in haar assortiment met inderdaad, een 1TB harde schijf. Dit merkte de Duitse gamingwebsite Playfront.de op.

Deze nieuwe PS4 zal hoogstwaarschijnlijk uit de doeken worden gedaan als het nieuwe ‘standaard’-model van Sony en dit moet dan gebeuren tijdens de E3 persconferentie, op 15 juni. De voorraden van andere PS4’s lijken namelijk op een eind te lopen, zo merkte de site op. Zo zijn veel bundels en standaardmodellen niet meer leverbaar. Die worden natuurlijk allemaal vervangen door het 1TB-model.

Ook was er een hint te vinden op Amazon Frankrijk, waar je sinds vandaag een ‘Big Bang 1 PS4’ kunt vinden. Deze zou vanaf 15 juli beschikbaar zijn en zal met een ‘big bang’ onthuld worden. Amazon is altijd erg creatief met dit soort onaangekondigde apparaten en dus lijkt het erop dat dit het 1TB-model gaat worden. Amazon Frankrijk noemde Fallout 4 bijvoorbeeld al eerder ‘Bethesda Random Title’.