Op Kickstarter zijn er nieuwe stretchgoals toegevoegd voor Shenmue 3 die aangeven bij hoeveel donaties de game verder uitgebreid zal worden. Momenteel staat de game op $3.7 miljoen dollar en daarmee is het daadwerkelijke doel van 2 miljoen dollar ruim behaald. Als er nog meer gedoneerd zal worden zullen er meer onderdelen aan de game toegevoegd worden.

Dit geeft wel een beetje een gemengd gevoel, want de kans dat de game naar bijvoorbeeld 10 miljoen gaat is relatief klein. Het steekt dan een beetje om te weten wat de game had kunnen zijn, maar niet zal worden als dat forse doel niet gehaald wordt. In de bovenstaande video legt Yu Suzuki uit wat de (nieuwe) stretch goals precies inhouden en wat er dan toegevoegd zal gaan worden.

Naast nieuwe doelen heeft Suzuki ook een aantal vragen van fans weten te beantwoorden in een livestream. Hierbij kwam naar voren dat Suzuki overweegt om fysieke exemplaren van Shenmue 3 uit te gaan brengen, maar dat hij nog even tijd nodig heeft om uit te zoeken hoe precies. Daarnaast gaf hij aan dat hij bij SEGA gaat navragen of er HD remasters van Shenmue 1 en 2 gemaakt kunnen worden, maar dat hangt dus van SEGA af. SEGA beheert de rechten van die games en het is de vraag hoe happig zij daar op zullen zijn.

Ook is er nog wat nieuw artwork van de game verschenen, dit kun je hieronder bekijken.

http://playsense.nl/images/file/img_559122c037bb3.jpg