Ubisoft heeft al vele toppers op zijn naam staan, denk hierbij aan Assasin’s Creed of Tom Clancy’s H.A.W.X. Ook deze uitgever zal natuurlijk aanwezig zijn op de aankomende E3 in Los Angeles, Amerika die van 2 juni tot en met 4 juni gehouden wordt. Op de dag voor de E3 op 1 juni zal er een persconferentie zijn van de E3 met daarbij een paar grote namen als bijvoorbeeld Sony, Microsoft en uitgevers.

Vandaag heeft Ubisoft via een officieel persbericht laten weten dat ook zij hieraan zullen deelnemen en hebben dan geen klein nieuws voor ons. Ze geven namelijk hun release lijst vrij van hun games die uit zullen komen in de zomer. Je kan bijvoorbeeld Assasin’s Creed 2 verwachten, maar ook vele andere games die nog niet zijn aangekondigd door Ubisoft. Hun persconferentie wordt gepresenteerd door acteur en stand-up comedian Joel McHale, beter bekend uit de comedyserie The Soup.

Houd vanaf 1 juni aanstaande dus PS3-Sense heel goed in de gaten, want natuurlijk geven wij jullie het allerlaatste nieuws over deze persconferentie en de rest van de E3.