http://www.psx-sense.nl/images/file/img_56826dacf2b3c.jpg

De negen jaar oude Scott Lundy was een gelukkig kind op eerste kerstdag, er lag namelijk een PlayStation 4 voor hem onder de boom. Na het cadeau vol enthousiasme uitgepakt te hebben zei Scott meteen tegen zijn vader dat het de beste kerst ooit was en of ze de PS4 meteen konden installeren. Deze blijheid van Scott duurde alleen niet voor lang, want toen de PS4 uit de doos werd gehaald vertrok het gezicht van het jongetje meteen

Scott voordat de doos geopend was

Er zat namelijk helemaal geen PS4 in de doos, die de ouders overigens gewoon bij Target (een winkelketen in de Verenigde Staten) hadden gekocht, een gloednieuw exemplaar dus. Wat er wel in de doos zat, was een blok hout met daarop een piemel getekend voorzien van twee ballen en het bericht ”From cock and balls with love”. Het houten blok leek zelfs een klein beetje op een PS4, dus iemand heeft hier daadwerkelijk werk in gestoken om vervolgens willekeurig het onschuldige jongetje Scott teleur te kunnen stellen.

De familie uit Massachusetts is de volgende dag dan ook meteen naar de Target gegaan waar ze de PS4 hebben gekocht en met succes. Target bood haar excuses aan en verving de PS4 met een daadwerkelijk exemplaar, plus een 100$ giftcard voor het ongemak. Het is nog onduidelijk wie verantwoordelijk is geweest voor deze ‘grap’, maar er is een kans dat dit een Target-medewerker betreft.

Scott is inmiddels weer een gelukkig kind, maar zijn stiefmoeder meldt op Facebook dat zijn vertrouwen in de kerstman behoorlijk geschaad is.