https://youtu.be/D3i2SALC_NI
Uwe Boll is een vrij bekende in de games industrie, omdat hij het voor elkaar heeft gekregen diverse licenties om zeep te helpen met zijn misbaksels van films. De laatste keer dat we iets van hem vernomen hebben was vorig jaar toen hij volledig los ging op YouTube, omdat de crowdfunding voor de film Rampage 3 op een fiasco was uitgelopen.

Niet zo heel gek gezien zijn historie van films maken die vooral uitblinken in middelmatigheid als het niet al erger is. Toch heeft hij het uiteindelijk voor elkaar gekregen om Rampage 3 te financieren, maar waar dat slecht nieuws is, is het goede nieuws dat dit zijn laatste film zal zijn.

In een persbericht waarin hij heeft aangekondigd dat Rampage 3: No Mercy in productie is gegaan, heeft hij aangegeven dat hij stopt met het maken van films. Hij gaat zich namelijk richten op zijn productie en filmdistributiebedrijf Event Film. Tevens gaat hij zich richten op zijn restaurant in Vancouver, Bauhaus.

Als je niets te doen hebt, hierboven de film Postal gemaakt door Uwe Boll. Daar kan je op z’n minst nog enigszins doorheen komen.