20110721taketwofamily

Gisterennacht heeft Strauss Zelnick, de CEO van Take-Two Interactive, een interview gehad met CNBC. Hier sprak hij heel kort over de enorm positieve cijfers die het bedrijf vorig jaar heeft geboekt, maar ook over de toekomst. Zo heeft hij het volste vertrouwen in de line-up van 2K Games voor dit jaar met titels als NBA 2K17, WWE 2K17 en natuurlijk Mafia III.

Toen werd hem echter ook gevraagd hoe hij tegen de opkomst van virtual reality aankijkt, iets waar 2K en Rockstar vooralsnog niets mee gedaan hebben en ook niets voor hebben aangekondigd. Strauss antwoordde hierop door te zeggen dat de consument er simpelweg nog niet klaar voor is en dat zij meer actief zijn op markten waar de consumenten te vinden zijn. Wanneer zij merken dat er een transitie plaatsvindt richting virtual reality, dan zullen zij hier ook op in gaan spelen.

Vooralsnog blijft Take-Two en dus 2K Games en Rockstar Games voorzichtig met VR, mogelijk dat de komst van PlayStation VR in oktober daar wel verandering in gaat brengen, mits de verkopen meevallen.