De opkomende honkbalgame MLB The Show 17 voor de PS4 zal een breed scala aan opties bevatten voor mensen die de game spelen op de PS4 Pro. Zo kunnen de spelers de intensiteit van HDR aanpassen, alsook de resolutie van de game. Zo kun je ervoor kiezen om te spelen in 4K, 1080p met verbeterde visuals of 1080p met een hogere framerate.

De opties zijn dus vergelijkbaar met Rise of the Tomb Raider, die spelers ook liet kiezen uit deze opties. Er is dus voor iedereen wat wils, al zal de meest populaire modus ongetwijfeld 4K worden voor diegene met een ondersteunende televisie. Heb je dit niet? Dan kun je kiezen tussen betere graphics of een hogere framerate, al lijkt die laatste ons bij een honkbal game niet de belangrijkste.

MLB The Show 17 komt morgen in Amerika uit en is exclusief voor de PS4. De Europese releasedatum is niet duidelijk gecommuniceerd, mogelijk omdat de game hier alleen digitaal wordt uitgebracht. We verwachten echter net als alle andere keren dat deze morgen ook aan de Europese PlayStation Store wordt toegevoegd.