Ruim vier jaar geleden kwam Sony met een eigen Super Smash Bros. voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita. Het betrof hier PlayStation All-Stars Battle Royale waarin je met verschillende PlayStation iconen tegen elkaar kon vechten. De game was absoluut vermakelijk en kreeg in onze review een mooie score.

Nadien heeft Sony er eigenlijk niet zoveel meer mee gedaan, maar een nieuw gerucht op 4Chan wijst mogelijk naar een opvolger. Nu is de betrouwbaarheid van het bericht discutabel, dus neem het vooral met een kilo zout. Desalniettemin zou een nieuwe PlayStation All-Stars Battle Royale niet gek zijn. Volgens het bericht op 4Chan zal de game in 2018 moeten verschijnen en tevens werden de onderstaande details gemeld.

  • Basis roster van 30 personages en 20 levels
  • Crash, Spyro en Lara Croft zullen onder andere aanwezig zijn, net zoals Cloud
  • Online modi zijn zoal King of the Hill, ranked 1 vs. 1, spectator en meer
  • Ontzettend veel customize opties voor de personages, vergelijkbaar met wat je in Injustice 2 zal treffen straks
  • Ontzettend veel items die je tijdens het vechten kan gebruiken, waaronder de mogelijkheid om andere personages op te roepen
  • De combat zal meer gevarieerd zijn dan in het origineel, want niet langer kan je vijanden alleen uitschakelen met supers

Nogmaals, de oorsprong van het bericht op 4Chan is niet te achterhalen. Het is een gerucht en voor nu is het afwachten totdat Sony een officiële aankondiging doet, als de game überhaupt bestaat. Zitten jullie te wachten op een nieuwe PlayStation All-Stars Battle Royale?