Recent werd bekendgemaakt dat acteur Tom Holland de hoofdrol van Nathan Drake heeft in de aankomende Uncharted film. Tegelijkertijd werd het duidelijk dat de film om een jonge Nathan Drake draait en zich afspeelt voor de verhalen uit de games.

Uiteraard wordt er verwacht dat Victor ‘Sully’ Sullivan ook in de verfilming voor gaat komen. Tom Holland heeft in een interview met Yahoo Movies twee acteurs genoemd die hij geschikt vindt voor de rol van Sully, namelijk Chris Pratt en Jake Gyllenhaal. Over Chris Pratt zei hij het volgende:

“I think it could be cool, because if it was an older movie I would say that Chris should play Nathan, but I think he would be a good Sully and I love working with Chris.”

Tom Holland vertelde verder nog dat hij zelf de eerste was die bij Sony het idee voorstelde om de film om een jongere Nathan Drake te laten draaien. Hij denkt namelijk dat die invalshoek interessanter is voor het publiek dan een simpele kopie van verhalen uit de games.

Het is nog niet bekend wanneer de Uncharted film uit gaat komen. Welke acteur zie jij graag de rol van Sully spelen, Chris Pratt of Jake Gyllenhaal? Of heb je zelf misschien nog een betere acteur in gedachten? Laat het hieronder weten.