Eerder wisten we jullie al te vertellen over de spirituele opvolger van SKATE, namelijk Session en vandaag is de Kickstarter voor deze game live gegaan. Men vraagt slechts €53.227 voor het project, dat op het moment van schrijven al bijna behaald is. Wel hanteert men verschillende levels wat betreft backing, zo belooft men personalisatie van je personage bij 130.000 Canadese dollars, verts en mini-ramps bij 205.000, een nieuwe city hub bij 280.000 en een online multiplayer bij 360.000.

Hoe meer er dus ‘gebackt’ wordt op Kickstarter, hoe rijker de game aan content zal zijn. Het is immers puur een kwestie van budget, iets waar de heren jammer genoeg niet heel veel van hebben. Daarom richten ze zich op de community wat betreft financiële steun. Uiteraard blijf je niet met lege handen achter, je ontvangt namelijk beta’s en uiteindelijk de volledige game. De beta’s beperken zich wel tot enkel de PC-versie, aangezien dit niet mogelijk is op de PS4 of Xbox One.

De game is geïnspireerd op de gouden tijden uit de jaren 90 en begin 2000 en de game houdt zich vooral bezig met simulatie. Meer informatie over de game en het project zelf, kun je hier op Kickstarter vinden.

Gameplay

session

session2

session3

session4