Ubisofts nieuwe H.A.W.X. game ligt al een paar dagen in de winkels. Deze arcade flight-simulator van Ubisoft is één van de weinige flight-simulators op de console. Daarom doet deze game het aardig goed in de verkoopcijfers. Mocht jij deze game nog niet in huis hebben maar zou je hem wel heel graag willen, dan hebben we iets leuks voor je.

In samenwerking met uitgever Ubisoft mogen we namelijk twee exemplaren van deze game voor je weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de onderstaande vraag over de game te beantwoorden.

Door welke tak van Ubisoft wordt dit deel ontwikkeld?

A Ubisoft Montreal
B Ubisoft Vancouver
C Ubisoft Roemenië
D Ubisoft Toronto

Om je antwoord in te sturen zend je een mail naar het volgende e-mail adres ‘[email protected]’, zonder aanhalingstekens. Gebruik als onderwerp voor het mailtje ‘Prijsvraag HAWX 2’. Zo kunnen we makkelijk de e-mails filteren en een winnaar kiezen. Kies je een ander onderwerp dan heb je kans dat je inzending helaas komt te vervallen. Tevens is het van belang dat je e-mailt met hetzelfde mailadres die je hebt gebruikt tijdens je registratie op PS3-Sense.nl. Reacties op dit artikel welke hints, tips of andere directe aanwijzingen bevatten die te maken hebben met de prijsvraag worden verwijderd. Om mee te doen aan de prijsvraag moet je een PS3-Sense account hebben, heb je deze nog niet? Dan kan je die hier aanmaken. De prijsvraag loopt tot en met 1 oktober 2010.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen per email bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor alle bezoekers in de Benelux. Je mag echter maar één keer meedoen vanaf 1 IP en mailadres, overige inzendingen worden niet meegeteld, je eerste inzending zal meetellen. Medewerkers van PS3-Sense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 1 oktober zullen helaas komen te vervallen. PS3-Sense houdt zichzelf het recht voor een prijsvraag voortijdig te beëindigen of de prijs te veranderen. Spelfouten voorbehouden. Deze prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.