Gisteren is dan eindelijk het langverwachte vijfde deel van de Gran Turismo serie uitgekomen, de meningen zijn nog steeds verdeeld aangezien enkele mensen wat meer hadden verwacht na het continue uitstellen van het spel. De kans is groot dat Sony hierdoor wat lagere verkoopcijfers zal hebben, maar nog steeds zijn het er immens veel.

Sony wil graag iedereen laten meegenieten, dus voor de mensen die bijvoorbeeld nog geen geld hebben voor Gran Turismo 5 is er nu een nieuwe Facebook applicatie. Hierin heb je twee verschillende soorten spellen, die je tegen je Facebook vrienden kan opnemen. De bedoeling van het eerste spel is op een donkere race track proberen een perfecte foto te maken van een langs razende auto. Bij het andere spel is het de bedoeling om je auto zo aan te passen dat je de snelste ronde rijdt.

Het is allemaal leuk uitgewerkt door Sony en het is zelfs mogelijk om avatars en auto’s te unlocken voor Gran Turismo 5 op je PlayStation 3. Voor meer informatie en een link naar de applicatie kan je hier kijken.