De Saints Row serie staat er om bekend om de meest gare fantasieën werkelijkheid te maken. Ook drijven de ontwikkelaars graag met spot naar andere games, zoals we al eerder een parodie zagen op Battlefield 3 en Call of Duty: Modern Warfare 3. Vandaag wordt opnieuw de spot gedreven met een andere grote game, weliswaar niet voor de PlayStation 3, Gears of War 3.

In Gears of War 3 heb je een gamemode genaamt “Horde mode”, maar Saints Row: The Third gaat ietsjes verder in op het onderwerp en creëert haar eigen “Whored Mode“. Je spreekt het exact hetzelfde uit, alleen het verschil tussen beide games is dat je in Gears of War 3 waves van monsters moet neerschieten en in SR: The Third zullen het hordes hoeren zijn! Tevens zul je gebruik maken van vele verschillende wapens en zelfs de roze dildo zal ervan te pas komen.

Deze game beloofde al een gekke game te worden, maar nu wordt de game knotsgek! We kunnen dan ook niet wachten om heerlijk gaan rond te kloten op deze game, wat mogelijk is vanaf 18 november aanstaande.