Forum

Topic: Informatie nieuwe Xbox 720

Anoniem's avatar

Ik dacht dat het wel een leuk nieuwtje zou zijn voor jullie allemaal. Het is zo stil omtrent project “durango” en de stilte is eindelijk wat gebroken.

http://kotaku.com/5982986/we-know-all-about-the-next-xbox-from-someone-who-says-theyve-got-one?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Twitter&utm_source=Kotaku_Twitter&utm_medium=Socialflow

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

4 reacties

  1. 1374 XP
    rva_96's avatar

    Ja last het net !!! Ben echt super enthousiast en het verschil van halo 2 en crysis is best wel groot ^^ Gelukkig zullen de controllers ook niet veel veranderen dan dat ze nu gebruiken met de huidige 360 😀

  2. 4692 XP
    ps3dennis's avatar

    De Xbox360 heeft mij niks te bieden..Halo, Fortza en Gears of War vind ik niks aan. Online gamen kost me 60euro in het jaar, en dat terwijl ik bijna nooit online game. Fable 2 was de enige ex game die ik leuk vind. + De nieuwe xBoX gaat na alle waarschijnlijkheid geen 2de hands games af spelen…dat alles is voor mij al een 100% no go.

  3. 2259 XP
    iRobbert-'s avatar

    Topic even verplaatst naar het daarvoor bestemde gedeelte 🙂

  4. 962 XP
    Stukje-Appel's avatar

    Toch vreemd als je 7 jaar lang met een xBone 360 speelt en binnenkort overgaat naar PS4… 🙂