Heb je na Operation Raccoon City, Resident Evil 6 en The Walking Dead nog niet genoeg zombies neergeknald? In dat geval hebben we mogelijk goed nieuws voor je, want er is informatie opgedoken dat suggereert dat er nog een game aankomt met je geliefde lelijke vrienden.

Het lijkt erop dat Capcom de 3DS exclusive Resident Evil: Revelations zal poorten naar de consoles. In een lijst van een Koreaanse beoordelingscommissie, een soort Koreaanse PEGI, staat dat de game voor zowel de Xbox 360 als de PlayStation 3 beschikbaar gesteld zal worden.

Resident Evil: Revelations ligt wat betreft verhaallijn tussen Resident Evil 4 en 5. Je volgt Jill Valentine en Chriss Redfield tijdens gebeurtenissen na de vestiging van de anti-terroristen groepering  Bioterrorism Security Assessment Alliance, ook wel BSAA genaamd, die oorspronkelijk pas in Resident Evil 5 werd geïntroduceerd.

Resident Evil 6 is net enige tijd uit en voordat we van Resident Evil 7 kunnen genieten zijn we weer een aardige tijd verder. Of de game ook daadwerkelijk naar de PlayStation 3 komt is even afwachten, aangezien een 3DS game poorten naar thuisconsoles niet heel gebruikelijk is. Wanneer we meer horen laten we het weten.