http://playsense.nl/images/file/img_50d3c5d2cc7f2.jpg

Met een release in het vizier van lente 2013 voor Grand Theft Auto V lijkt het erop dat uitbreidingen op de next-gen consoles kunnen uitkomen, tenminste, als we Techtorial mogen geloven. Eerder liet Take Two’s grote baas Strauss Zelnick al weten dat de GTA V DLC al gepland stond en dat er een hoop interessante dingen aan zaten te komen. Het is mogelijk dat deze downloadbare content alleen straks ook naar je PS4 komt.

Rockstar staat erom bekend dingen anders aan te pakken en te innoveren binnen de games-industrie, het uitbrengen van next-gen DLC of een next-gen port van GTA V is dan ook niet zo gek. Vergeleken met de downloadbare content agenda van GTA IV zal de eerste content pack waarschijnlijk in de wintermaanden van 2014 verschijnen en een volgende in 2015.

Rockstar neemt namelijk altijd flink de tijd om geweldige downloadbare content packs neer te zetten, zoals bijvoorbeeld ‘The Ballad of Gay Tony’ en ‘Liberty City: The Lost and the Damned’. De kans is dus groot dat de content voor GTA V ontwikkeld wordt voor zowel PS3/Xbox 360 als de next-gen consoles.

Men verwacht een aankondiging en onthulling van next-gen consoles tijdens de E3 of een aparte persconferentie ergens in het einde van het jaar. Wat dit next-gen tijd perk ons brengen zal? Dat is dus nog even afwachten.