Zojuist heeft uitgever Warner Bros. samen met ontwikkelaar TT Games de LEGO game Marvel Super Heroes aangekondigd voor een release op zowel de PlayStation 3 als de PlayStation Vita.

Alle bekende Marvel superhelden zullen hun opwachting maken. De game bevat meer dan honderd karakters, welke te unlocken zijn door het spelen van de verhaalmodus. Denk hierbij aan Spider-Man, Iron Man, Wolverine, Captain America, de Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye, Deadpool, Loki en Galactus.

In de verhaalmodus zal Nick Fury van S.H.I.E.L.D. de hulp inroepen van verschillende superhelden om de aarde te redden van Loki en Galactus, ook wel bekend als Devourer of the Worlds en natuurlijk met de alom bekende humor van de vele LEGO-games.

In een kort gesprek met VG247 zegt Tom Stone, directeur van TT Games het volgende:

“We’re very excited to bring a myriad of classic Marvel characters to life in LEGO form for some fun, family-friendly gameplay in LEGO Marvel Super Heroes. Players will brave the ultimate mission to save the world as they explore famous landmarks in LEGO New York and take the adventure beyond Earth to iconic locations in the Marvel Universe.”

LEGO Marvel Super Heroes zal per superheld verschillende krachten hebben, vechtscènes en ook het oplossen van diverse puzzelopdrachten. Samen met de game wordt ook een speelgoedcollectie uitgebracht met de diverse helden.